Veelgestelde vragen

De prijs is afhankelijk van de dag van de week en de nog resterende vrije data zijn niet online beschikbaar, neem gerust met ons contact op en wij helpen je met veel plezier verder met een voorstel op maat

Wij vragen een voorschot van €150 te storten wanneer u de huur van de zaal wenst vast te leggen. Voorschotten worden vanaf minder dan een maand voor het evenement niet meer terugbetaald.

Wanneer u besluit om onze zaal te huren, kunt u gerust zijn dat de huurprijs allesomvattend is. Dit betekent dat naast de zaal zelf, ook het gebruik van water, elektriciteit en gas bij de prijs inbegrepen is. We willen u vriendelijk verzoeken om na uw evenement de zaal netjes achter te laten, maar maakt u zich geen zorgen, want de schoonmaak achteraf is tevens inbegrepen in de huurprijs.

Het niet mogelijk om zelf dranken mee te brengen voor uw evenement. Maakt u zich echter geen zorgen, want wij bieden een uitgebreid assortiment aan dranken aan die we graag met u bespreken. Indien u interesse heeft, kunnen we u met plezier een prijslijst van onze dranken bezorgen. Mocht uw favoriete drankje onverhoopt niet op de lijst staan, dan zorgen wij er met veel genoegen voor dat dit alsnog beschikbaar is op uw speciale dag!

Al zittend is er plaats voor 180 personen, rechtstaand maximaal 350

Zaal Torengalm biedt geen mogelijkheid tot catering aan maar kan u wel assisteren in het kiezen van de juiste cateraar als u dit wenst

De zaal is ruim genoeg om de ideale dansvloer toe te voegen aan jouw evenement. Voor een band of dj is er een podium achteraan in de zaal die hier uitermate geschikt voor is.

Wat betreft het decoreren van de zaal, zijn er geen beperkingen. U heeft de vrijheid om de zaal naar uw eigen wensen en creativiteit te versieren. We hechten er echter wel waarde aan dat u de zaal in dezelfde staat teruggeeft als waarin u deze van ons heeft ontvangen.