Feestzaal Herzele

Op zoek naar de ideale feestzaal in regio Herzele? Ontdek Feestzaal Torengalm in Aaigem, op slechts een 5 minuten rijden van Herzele, grenzend aan Woubrechtegem en Ressegem. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die onze zaal te bieden heeft, of het nu gaat om een grootschalig trouwfeest, een bruisende fuif, een intiem verjaardagsfeest, een gezellig familiefeest of een sfeervol communiefeest. Met voldoende parkeergelegenheid nabij de kerk in Aaigem kunnen we de zaal aanpassen aan jouw wensen en verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een rondleiding. Maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring! PS: Laat je overtuigen door de reviews van onze huurders hieronder 😉

Veelgestelde vragen

De prijs is afhankelijk van de dag van de week en de nog resterende vrije data zijn niet online beschikbaar, neem gerust met ons contact op en wij helpen je met veel plezier verder met een voorstel op maat

Wij vragen een voorschot van €150 te storten wanneer u de huur van de zaal wenst vast te leggen. Voorschotten worden vanaf minder dan een maand voor het evenement niet meer terugbetaald.

Wanneer u besluit om onze zaal te huren, kunt u gerust zijn dat de huurprijs allesomvattend is. Dit betekent dat naast de zaal zelf, ook het gebruik van water, elektriciteit en gas bij de prijs inbegrepen is. We willen u vriendelijk verzoeken om na uw evenement de zaal netjes achter te laten, maar maakt u zich geen zorgen, want de schoonmaak achteraf is tevens inbegrepen in de huurprijs.

Al zittend is er plaats voor 180 personen, rechtstaand maximaal 350

Zaal Torengalm biedt geen mogelijkheid tot catering aan maar kan u wel assisteren in het kiezen van de juiste cateraar als u dit wenst

De zaal is ruim genoeg om de ideale dansvloer toe te voegen aan jouw evenement. Voor een band of dj is er een podium achteraan in de zaal die hier uitermate geschikt voor is.

Wat betreft het decoreren van de zaal, zijn er geen beperkingen. U heeft de vrijheid om de zaal naar uw eigen wensen en creativiteit te versieren. We hechten er echter wel waarde aan dat u de zaal in dezelfde staat teruggeeft als waarin u deze van ons heeft ontvangen.

Onze troeven

Klanten aan het woord

Antonio Manuel
Antonio Manuel
08/08/2023
Leuke zaal vriendelijk mensen !!
Arys Jurgen
Arys Jurgen
22/07/2023
top
Marissa Simoens
Marissa Simoens
21/07/2023
Leuke zaal met goede voorzieningen. Vlotte communicatie en hulp waar nodig. Zeer fijne ervaring. Was een toplocatie voor onze babyborrel!
Cindy Vanachter
Cindy Vanachter
16/07/2023
Ruime nette feestzaal voor zowel grote als kleinere feesten. In de zaal is er airco, bar en podium aanwezig. Grote licht rijke keuken voor wie zelf eten wil voorzien. Groot assortiment dranken aanwezig, mocht je toch nog iets anders wensen dan kan je dit bij de eigenaars bestellen. Er is ook een leuke tuin aanwezig. Feestzaal is gelegen op een hele toegankelijke plaats met toch wat parkeerruimte. En niet te vergeten, super vriendelijke eigenaars. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Young Value Co
Young Value Co
23/06/2023
Geweldige feestzaal, zeer betaalbaar en zeker aan te bevelen voor een verjaardagsfeest. Het was niet gemakkelijk om een betaalbare feestzaal te vinden voor 80 personen, maar zaal Torengalm was uiteindelijk de juiste keuze!
JEAN-PAUL De MEYER
JEAN-PAUL De MEYER
23/05/2023
Den Torengalm, een unieke plaats in Aaigem. Toen ik mijn plechtige communie deed in 1982 zeiden mijn ouders : we gaan het feest houden in zaal Torengalm bij Jeanine. Ik was direct verloren aan die plek in Aaigem ! Den Torengalm maakt Aaigem echt af. Geen Aaigem zonder Torengalm.... 17 jaar later kom ik via-via terug in Aaigem , terug in den Torengalm. Deze keer kwam ik terecht in een clubke die tafeltennis speelde. Mijn eerste indruk was : Wow, dat is het ! Nu pas viel mijne frank : een zaal, ruim genoeg met nen toog en enkele uitvalshoeken naar buiten. Enig ! Zalig om daar binnen te komen en te genieten, op elk gebied ! Jaren hebben we er competitie gespeeld en buiten de competitie gefuifd tot in de vroege uurtjes en super-eetfestijnen gegeven met mega-veel volk ! Nu ik hoor dat den Torengalm blijft bestaan, ging mijn hart open ! Onze clubkampioenschappen van TTC Aaigem blijven we daar houden omdat het zó gezellig en gemoedelijk aanvoelt ! Ook onze Verkleedfuif met 3-koningen kan blijven doorgaan in onze vertrouwde zaal van Aaigem ! Ik ben Andrieske dankbaar dat hij die traditie wilt voortzetten ! Want Aaigem leeft pas zolang den Torengalm blijft bestaan !!! Merci Andries, merci Aaigem !
annie steenhaut
annie steenhaut
22/05/2023
toffe ruime zaal alles aanwezig voor een geslaagd feestje
Oscar Steenhaut
Oscar Steenhaut
19/05/2023
Gezellige zaal, wel een beetje verouderd. Parkeren aan de zaak is wel moeilijk. Toffe ervaring.

Neem contact met ons op