Feestzaal babyborrel

De ideale feestzaal voor babyborrels en doopfeesten

Welkom in onze betoverende feestzaal, de perfecte locatie voor onvergetelijke babyborrels en doopfeesten! Bij ons begrijpen we hoe bijzonder en belangrijk deze mijlpalen zijn voor ouders en hun kleintjes. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om de ideale omgeving te creëren voor deze speciale gelegenheden.

Onze ruime en sfeervolle babyborrel zaal biedt de ideale setting om uw gasten te verwelkomen en samen dit heugelijke moment van uw kind te vieren. Met voldoende ruimte om te socializen en te genieten van heerlijke hapjes en drankjes, kunt u zich volledig richten op het delen van kostbare momenten met vrienden en familie. Bovendien is onze zaal voor babyborrel volledig aanpasbaar, zodat u uw persoonlijke stempel kunt drukken op de inrichting en sfeer van het feest.

Met een toegewijd team van toegewijde staan wij u bij voor de planning en organisatie. 

Dus, als u op zoek bent naar de perfecte zaal voor uw babyborrel of doopfeest, kijk dan niet verder. Onze feestzaal staat klaar om uw dromen werkelijkheid te maken en u te helpen deze prachtige momenten te vieren met liefde en vreugde. Wij heten u van harte welkom in onze warme en gastvrije omgeving!

Onze troeven

Wat denken onze tevreden klanten?

Sophie Van Der Eeken
Sophie Van Der Eeken
2023-12-18
Toffe zaal voor alle feesten zelf een super trouwfeest te geven. Prijs kwaliteit zeer goed en alles ter plaatse wat je nodig hebt. Heel vriendelijke mensen en correcte afhandeling. Maw super. Mvg Johan en Sophie
Davina Gieskes
Davina Gieskes
2023-09-28
Hele leuke zaal met genoeg ruimte, goed gelegen en er was alles wat we nodig hadden. De verhuurder van de zaal was ook zeer vriendelijk!
Mardoche Mpangi
Mardoche Mpangi
2023-09-28
Top zaal. Ruim genoeg voor prive feestjes.
Oceane Chakupewa
Oceane Chakupewa
2023-09-28
Goeie zaal, goed gelegen ook dicht bij een bushalte! Zeker de moeite waard en de baas was zeer lief! Een aanrader 🙂
siem devos
siem devos
2023-09-27
Alles prima verlopen! Vlotte en aangename communicatie.
Kim Impens
Kim Impens
2023-09-26
Jullie ruime feestzaal met tuin voldeed volledig aan onze verwachtingen! De uitbaters waren ook erg behulpzaam. Topservice ????????
Jony Vande Velde
Jony Vande Velde
2023-09-19
Heel leuke locatie, ruime feestzaal en supervriendelijke uitbaters! Ideaal om een gezellig verjaardagsfeest te vieren. Groot pluspunt: Er is ook een tuin aan de feestzaal, ideaal om een barbecue te organiseren 😉 Hier komen we nog terug!
Evelyne Ottoy
Evelyne Ottoy
2023-09-04
Ik vierde onlangs mijn verjaardagsfeest bij feestzaal Torengalm in Aalst en het was een onvergetelijke ervaring. De locatie met ruime tuin was perfect en de service was vlekkeloos van begin tot einde, aanrader!

Veelgestelde vragen babyborrel feestzaal

Bent u op zoek naar de perfecte feestlocatie voor uw babyborrel? Zaal Torengalm biedt plaats aan maximaal 200 gasten, maar we willen erop wijzen dat dit de absolute limiet is. Als u graag iets ruimer zit, raden wij u aan om maximaal 150 zittende gasten uit te nodigen. Rechtstaand biedt de zaal plaats aan maximaal 350 gasten.

Als u op zoek bent naar de ideale feestlocatie voor uw babyborrel, zoek dan niet verder dan Zaal Torengalm. Wanneer u deze locatie huurt, krijgt u niet alleen de ruimte zelf, maar ook stoelen, tafels en alle benodigde accommodaties.

De verdere organisatie van de babyborrel is volledig in jullie handen, wat het ook extra spannend maakt. Maar we bieden u ondersteuning bij het bij het kiezen van de juiste cateraar of zelfs de perfecte patissiers voor uw koffiegebak.

Bij Zaal Torengalm zorgen we ervoor dat elk detail tot in de puntjes is geregeld, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijk feest. Neem vandaag nog contact met ons op om uw speciale dag tot leven te brengen.

Wanneer u de zaal huurt dan vragen wij een voorschot van €250. Bij een annulatie op minder dan 30 dagen voor het event verliest u dit voorschot.

Zaal Torengalm is gelegen zoals de naam al hint onder de kerktoren van Aaigem, het meest pittoreske dorpje van Erpe-Mere. Rondom de kerk en in de aanliggende straten is er ruim voldoende parkeerplaats voor alle uw gasten.

Welkom bij Zaal Torengalm! Als u bij ons een feestzaal huurt, krijgt u toegang tot de ruimte vanaf 8 uur ’s ochtends tot 5u ’s nachts.

Dat geeft u genoeg tijd om de avond in stijl te vieren! Maar, voordat u helemaal uit uw dak gaat, willen we u er wel aan herinneren dat we van u verwachten dat u de zaal achterlaat zoals u deze heeft ontvangen. Geen zorgen, we vragen u niet om te gaan schrobben en boenen als een bezetene. Maar we vragen wel dat alle stoelen en tafels netjes worden teruggezet en dat de vloer met een borstel wordt schoongeveegd. Het is tenslotte niet de bedoeling dat de volgende gasten struikelen over uw confetti en ballonnen!