Feestzaal babyborrel

De ideale feestzaal voor babyborrels en doopfeesten

Welkom in onze betoverende feestzaal, de perfecte locatie voor onvergetelijke babyborrels en doopfeesten! Bij ons begrijpen we hoe bijzonder en belangrijk deze mijlpalen zijn voor ouders en hun kleintjes. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om de ideale omgeving te creëren voor deze speciale gelegenheden.

Onze ruime en sfeervolle babyborrel zaal biedt de ideale setting om uw gasten te verwelkomen en samen dit heugelijke moment van uw kind te vieren. Met voldoende ruimte om te socializen en te genieten van heerlijke hapjes en drankjes, kunt u zich volledig richten op het delen van kostbare momenten met vrienden en familie. Bovendien is onze zaal voor babyborrel volledig aanpasbaar, zodat u uw persoonlijke stempel kunt drukken op de inrichting en sfeer van het feest.

Met een toegewijd team van toegewijde staan wij u bij voor de planning en organisatie. 

Dus, als u op zoek bent naar de perfecte zaal voor uw babyborrel of doopfeest, kijk dan niet verder. Onze feestzaal staat klaar om uw dromen werkelijkheid te maken en u te helpen deze prachtige momenten te vieren met liefde en vreugde. Wij heten u van harte welkom in onze warme en gastvrije omgeving!

Onze troeven

Wat denken onze tevreden klanten?

Antonio Manuel
Antonio Manuel
08/08/2023
Leuke zaal vriendelijk mensen !!
Arys Jurgen
Arys Jurgen
22/07/2023
top
Marissa Simoens
Marissa Simoens
21/07/2023
Leuke zaal met goede voorzieningen. Vlotte communicatie en hulp waar nodig. Zeer fijne ervaring. Was een toplocatie voor onze babyborrel!
Cindy Vanachter
Cindy Vanachter
16/07/2023
Ruime nette feestzaal voor zowel grote als kleinere feesten. In de zaal is er airco, bar en podium aanwezig. Grote licht rijke keuken voor wie zelf eten wil voorzien. Groot assortiment dranken aanwezig, mocht je toch nog iets anders wensen dan kan je dit bij de eigenaars bestellen. Er is ook een leuke tuin aanwezig. Feestzaal is gelegen op een hele toegankelijke plaats met toch wat parkeerruimte. En niet te vergeten, super vriendelijke eigenaars. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Young Value Co
Young Value Co
23/06/2023
Geweldige feestzaal, zeer betaalbaar en zeker aan te bevelen voor een verjaardagsfeest. Het was niet gemakkelijk om een betaalbare feestzaal te vinden voor 80 personen, maar zaal Torengalm was uiteindelijk de juiste keuze!
JEAN-PAUL De MEYER
JEAN-PAUL De MEYER
23/05/2023
Den Torengalm, een unieke plaats in Aaigem. Toen ik mijn plechtige communie deed in 1982 zeiden mijn ouders : we gaan het feest houden in zaal Torengalm bij Jeanine. Ik was direct verloren aan die plek in Aaigem ! Den Torengalm maakt Aaigem echt af. Geen Aaigem zonder Torengalm.... 17 jaar later kom ik via-via terug in Aaigem , terug in den Torengalm. Deze keer kwam ik terecht in een clubke die tafeltennis speelde. Mijn eerste indruk was : Wow, dat is het ! Nu pas viel mijne frank : een zaal, ruim genoeg met nen toog en enkele uitvalshoeken naar buiten. Enig ! Zalig om daar binnen te komen en te genieten, op elk gebied ! Jaren hebben we er competitie gespeeld en buiten de competitie gefuifd tot in de vroege uurtjes en super-eetfestijnen gegeven met mega-veel volk ! Nu ik hoor dat den Torengalm blijft bestaan, ging mijn hart open ! Onze clubkampioenschappen van TTC Aaigem blijven we daar houden omdat het zó gezellig en gemoedelijk aanvoelt ! Ook onze Verkleedfuif met 3-koningen kan blijven doorgaan in onze vertrouwde zaal van Aaigem ! Ik ben Andrieske dankbaar dat hij die traditie wilt voortzetten ! Want Aaigem leeft pas zolang den Torengalm blijft bestaan !!! Merci Andries, merci Aaigem !
annie steenhaut
annie steenhaut
22/05/2023
toffe ruime zaal alles aanwezig voor een geslaagd feestje
Oscar Steenhaut
Oscar Steenhaut
19/05/2023
Gezellige zaal, wel een beetje verouderd. Parkeren aan de zaak is wel moeilijk. Toffe ervaring.

Veelgestelde vragen babyborrel feestzaal

Bent u op zoek naar de perfecte feestlocatie voor uw babyborrel? Zaal Torengalm biedt plaats aan maximaal 200 gasten, maar we willen erop wijzen dat dit de absolute limiet is. Als u graag iets ruimer zit, raden wij u aan om maximaal 150 zittende gasten uit te nodigen. Rechtstaand biedt de zaal plaats aan maximaal 350 gasten.

Als u op zoek bent naar de ideale feestlocatie voor uw babyborrel, zoek dan niet verder dan Zaal Torengalm. Wanneer u deze locatie huurt, krijgt u niet alleen de ruimte zelf, maar ook stoelen, tafels en alle benodigde accommodaties.

De verdere organisatie van de babyborrel is volledig in jullie handen, wat het ook extra spannend maakt. Maar we bieden u ondersteuning bij het bij het kiezen van de juiste cateraar of zelfs de perfecte patissiers voor uw koffiegebak.

Bij Zaal Torengalm zorgen we ervoor dat elk detail tot in de puntjes is geregeld, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijk feest. Neem vandaag nog contact met ons op om uw speciale dag tot leven te brengen.

Wanneer u de zaal huurt dan vragen wij een voorschot van €250. Bij een annulatie op minder dan 30 dagen voor het event verliest u dit voorschot.

Zaal Torengalm is gelegen zoals de naam al hint onder de kerktoren van Aaigem, het meest pittoreske dorpje van Erpe-Mere. Rondom de kerk en in de aanliggende straten is er ruim voldoende parkeerplaats voor alle uw gasten.

Welkom bij Zaal Torengalm! Als u bij ons een feestzaal huurt, krijgt u toegang tot de ruimte vanaf 8 uur ’s ochtends tot 5u30 ’s nachts.

Dat geeft u genoeg tijd om de avond in stijl te vieren! Maar, voordat u helemaal uit uw dak gaat, willen we u er wel aan herinneren dat we van u verwachten dat u de zaal achterlaat zoals u deze heeft ontvangen. Geen zorgen, we vragen u niet om te gaan schrobben en boenen als een bezetene. Maar we vragen wel dat alle stoelen en tafels netjes worden teruggezet en dat de vloer met een borstel wordt schoongeveegd. Het is tenslotte niet de bedoeling dat de volgende gasten struikelen over uw confetti en ballonnen!