Feestzaal Erpe-Mere

Op zoek naar de ideale feestzaal in Erpe-Mere? Ontdek Feestzaal Torengalm in Aaigem, het meest gastvriendelijke drop van Erpe-Mere. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die de zaal te bieden heeft, of het nu gaat om een grootschalig trouwfeest, een bruisende fuif, een intiem verjaardagsfeest, een gezellig familiefeest of een sfeervol communiefeest. Steeds voldoende parkeergelegenheid nabij de kerk in Aaigem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een rondleiding. Maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring! Psst: lees onze reviews hieronder en laat andere je overtuigen!

Veelgestelde vragen

De prijs is afhankelijk van de dag van de week en de nog resterende vrije data zijn niet online beschikbaar, neem gerust met ons contact op en wij helpen je met veel plezier verder met een voorstel op maat

Wij vragen een voorschot van €150 te storten wanneer u de huur van de zaal wenst vast te leggen. Voorschotten worden vanaf minder dan een maand voor het evenement niet meer terugbetaald.

Wanneer u besluit om onze zaal te huren, kunt u gerust zijn dat de huurprijs allesomvattend is. Dit betekent dat naast de zaal zelf, ook het gebruik van water, elektriciteit en gas bij de prijs inbegrepen is. We willen u vriendelijk verzoeken om na uw evenement de zaal netjes achter te laten, maar maakt u zich geen zorgen, want de schoonmaak achteraf is tevens inbegrepen in de huurprijs.

Al zittend is er plaats voor 180 personen, rechtstaand maximaal 350

Zaal Torengalm biedt geen mogelijkheid tot catering aan maar kan u wel assisteren in het kiezen van de juiste cateraar als u dit wenst

De zaal is ruim genoeg om de ideale dansvloer toe te voegen aan jouw evenement. Voor een band of dj is er een podium achteraan in de zaal die hier uitermate geschikt voor is.

Wat betreft het decoreren van de zaal, zijn er geen beperkingen. U heeft de vrijheid om de zaal naar uw eigen wensen en creativiteit te versieren. We hechten er echter wel waarde aan dat u de zaal in dezelfde staat teruggeeft als waarin u deze van ons heeft ontvangen.

Onze troeven

Klanten aan het woord

Sophie Van Der Eeken
Sophie Van Der Eeken
2023-12-18
Toffe zaal voor alle feesten zelf een super trouwfeest te geven. Prijs kwaliteit zeer goed en alles ter plaatse wat je nodig hebt. Heel vriendelijke mensen en correcte afhandeling. Maw super. Mvg Johan en Sophie
Davina Gieskes
Davina Gieskes
2023-09-28
Hele leuke zaal met genoeg ruimte, goed gelegen en er was alles wat we nodig hadden. De verhuurder van de zaal was ook zeer vriendelijk!
Mardoche Mpangi
Mardoche Mpangi
2023-09-28
Top zaal. Ruim genoeg voor prive feestjes.
Oceane Chakupewa
Oceane Chakupewa
2023-09-28
Goeie zaal, goed gelegen ook dicht bij een bushalte! Zeker de moeite waard en de baas was zeer lief! Een aanrader 🙂
siem devos
siem devos
2023-09-27
Alles prima verlopen! Vlotte en aangename communicatie.
Kim Impens
Kim Impens
2023-09-26
Jullie ruime feestzaal met tuin voldeed volledig aan onze verwachtingen! De uitbaters waren ook erg behulpzaam. Topservice ????????
Jony Vande Velde
Jony Vande Velde
2023-09-19
Heel leuke locatie, ruime feestzaal en supervriendelijke uitbaters! Ideaal om een gezellig verjaardagsfeest te vieren. Groot pluspunt: Er is ook een tuin aan de feestzaal, ideaal om een barbecue te organiseren 😉 Hier komen we nog terug!
Evelyne Ottoy
Evelyne Ottoy
2023-09-04
Ik vierde onlangs mijn verjaardagsfeest bij feestzaal Torengalm in Aalst en het was een onvergetelijke ervaring. De locatie met ruime tuin was perfect en de service was vlekkeloos van begin tot einde, aanrader!

Neem contact met ons op